Flexijobbers

Aan de slag als flexijobber? Hier moet je aan voldoen!

Ben je gepensioneerd of in het bezit van een andere job? Wil je graag een centje bijverdienen binnen de horeca of detailhandel? Dan kan je aan de slag gaan onder het statuut van flexijobber! Wist je dat je als flexijobber geen sociale bijdragen of belastingen betaalt op je (flexi)loon? Tegelijkertijd is er ook geen beperking op het aantal flexi-jobs of op de uren en het loon dat je verdient. Mooi meegenomen, toch?

Ontdek hier onze vacatures!

Waarom als werkgever kiezen voor een flexijobber?


Een flexijobber in huis halen brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten opzichte van een vaste werkkracht, betaal je bij een flexijobber enkel een bijzondere werkgeversbijdrage van 25% aan de RSZ.

Benieuwd naar onze profielen?

Neem dan contact met ons op!

Contact

Maak kennis met Career Squad

Bij Career Squad hebben we één doel voor ogen: het vinden van jouw ideale job. Eentje die past bij wat je echt graag doet en tegelijkertijd aansluit op je capaciteiten en passie(s). Die zoektocht is niet altijd even gemakkelijk, daarom is Career Squad er voor jou!

 

Wij begeleiden je naar die ene job die jou de koning te rijk doet voelen. Hoe we dat doen? Door een luisterend oor aan te bieden, zodat we je echt beter leren kennen. Om vervolgens op een efficiënte en pragmatische manier op zoek te gaan naar dat wat jij zoekt. We zetten er vaart achter want we gaan graag recht op jouw en dus ook ons doel af. We spannen de kroon in wat we aan jou beloven!

© Career Squad 2023