Interim

Aan de slag op interimbasis? Da’s een slimme keuze!
Als interimmer geniet je van verschillende voordelen: in de eerste plaats heb je jouw eigen vrijheid in de hand en kies je volledig zelf welke job je uitvoert. Je bouwt ervaring op binnen verschillende sectoren waardoor je mag ontdekken wat je echt graag doet! Merk je dat je je niet thuis voelt in de werksfeer? Dan ga je gemakkelijk op zoek naar iets anders. Heb je eenmaal je passie gevonden en ben je goed in wat je doet? Dan bestaat de kans dat je een vast contract krijgt aangeboden. Zeg nu zelf, dat is toch wat we allemaal zoeken in een job?

Ontdek hier onze vacatures!

Waarom als werkgever kiezen voor interim?

Een werkkracht inschakelen op interimbasis brengt verschillende voordelen met zich mee. Op een flexibele manier heb je je personeelsbestand in eigen handen en ook je instroom bepaal je volledig zelf. Heb je dringend nood aan ondersteuning? Dan kunnen er meerdere werkkrachten ingeschakeld worden en omgekeerd. Tegelijkertijd leer je je tijdelijke werkkracht ook beter kennen en ontdek je of de persoon past binnen je bedrijfscultuur.

Benieuwd naar onze profielen?

Neem dan contact met ons op!

Contact

Maak kennis met Career Squad

Bij Career Squad hebben we één doel voor ogen: het vinden van jouw ideale job. Eentje die past bij wat je echt graag doet en tegelijkertijd aansluit op je capaciteiten en passie(s). Die zoektocht is niet altijd even gemakkelijk, daarom is Career Squad er voor jou!

 

Wij begeleiden je naar die ene job die jou de koning te rijk doet voelen. Hoe we dat doen? Door een luisterend oor aan te bieden, zodat we je echt beter leren kennen. Om vervolgens op een efficiënte en pragmatische manier op zoek te gaan naar dat wat jij zoekt. We zetten er vaart achter want we gaan graag recht op jouw en dus ook ons doel af. We spannen de kroon in wat we aan jou beloven!

© Career Squad 2023