Studentenjobs

Ben je student en op zoek naar een studentenjob? Bij Career Squad helpen we je daar graag bij verder! Ontdek hieronder onze vacatures. Vind je niet waar je naar op zoek bent?

Neem dan contact met ons op!

Wist je dat je:

  • als jobstudent beschermd wordt door de arbeidswetgeving? Deze wetgeving bepaalt ook welk werk je wel en niet mag uitvoeren, op hoeveel rust/pauze je recht hebt, wanneer je wel en niet mag werken enz.
  • minder sociale bijdrage betaalt als jobstudent? Dit is wel beperkt tot 475 uren per jaar! Per kwartaal (of 3 maanden) mag je niet meer dan 240 uur werken.

Heb je nog andere vragen?

Stel ze dan hier!

Contact

Maak kennis met Career Squad

Bij Career Squad hebben we één doel voor ogen: het vinden van jouw ideale job. Eentje die past bij wat je echt graag doet en tegelijkertijd aansluit op je capaciteiten en passie(s). Die zoektocht is niet altijd even gemakkelijk, daarom is Career Squad er voor jou!

 

Wij begeleiden je naar die ene job die jou de koning te rijk doet voelen. Hoe we dat doen? Door een luisterend oor aan te bieden, zodat we je echt beter leren kennen. Om vervolgens op een efficiënte en pragmatische manier op zoek te gaan naar dat wat jij zoekt. We zetten er vaart achter want we gaan graag recht op jouw en dus ook ons doel af. We spannen de kroon in wat we aan jou beloven!

© Career Squad 2023