Werving & selectie

Ben je op zoek naar een toekomstig talent binnen je organisatie maar weet je niet waar te beginnen? Dan staat het team van Career Squad voor jou klaar!

Dat doen we op onze eigen manier:

  • Tijdens een eerste kennismakingsgesprek leren we iedere kandidaat beter kennen.
  • Op basis van de eerste kennismaking bepalen we wie er naar de tweede ronde mag!
  • Tijdens het tweede gesprek worden verschillende testen en assessments afgenomen. Zo krijgen we een beeld op de persoonlijkheid, competenties en kennis.
  • Hebben we de juiste kandidaat gevonden? Dan stellen we ze graag aan jou voor. Hierbij geven we graag ons persoonlijk advies, zo weet je wie er voor jou zit!

Benieuwd naar onze aanpak?

Laten we kennismaken!

Contact

Maak kennis met Career Squad

Bij Career Squad hebben we één doel voor ogen: het vinden van jouw ideale job. Eentje die past bij wat je echt graag doet en tegelijkertijd aansluit op je capaciteiten en passie(s). Die zoektocht is niet altijd even gemakkelijk, daarom is Career Squad er voor jou!

 

Wij begeleiden je naar die ene job die jou de koning te rijk doet voelen. Hoe we dat doen? Door een luisterend oor aan te bieden, zodat we je echt beter leren kennen. Om vervolgens op een efficiënte en pragmatische manier op zoek te gaan naar dat wat jij zoekt. We zetten er vaart achter want we gaan graag recht op jouw en dus ook ons doel af. We spannen de kroon in wat we aan jou beloven!

© Career Squad 2023