Groothandel/detailhandel

Gaat je hart sneller slaan van een overzichtelijke en aangevulde stock? Werk je graag in teamverband en hecht je veel belang aan een ordelijke en opgeruimde omgeving? Vind je het leuk om producten aantrekkelijk te presenteren en zou je het leuk vinden om klanten te woord te staan en meer uitleg te geven over een product? Dan voel jij je misschien wel op je plaats in de groot- en detailhandel! Hieronder vind je alle openstaande vacatures.

Maak kennis met Career Squad

Bij Career Squad hebben we één doel voor ogen: het vinden van jouw ideale job. Eentje die past bij wat je echt graag doet en tegelijkertijd aansluit op je capaciteiten en passie(s). Die zoektocht is niet altijd even gemakkelijk, daarom is Career Squad er voor jou!

 

Wij begeleiden je naar die ene job die jou de koning te rijk doet voelen. Hoe we dat doen? Door een luisterend oor aan te bieden, zodat we je echt beter leren kennen. Om vervolgens op een efficiënte en pragmatische manier op zoek te gaan naar dat wat jij zoekt. We zetten er vaart achter want we gaan graag recht op jouw en dus ook ons doel af. We spannen de kroon in wat we aan jou beloven!

© Career Squad 2023