Horeca

Ben je klantvriendelijk, stressbestendig en laat je gasten graag op hun gemak voelen? Mix jij de lekkerste drankjes samen om ze vervolgens met veel liefde te serveren? Of eet je zelf graag bourgondisch en heb je smaak voor verse producten en heerlijke maaltijden? Tover je de meest heerlijke gerechten op tafel? Dan hoor je ongetwijfeld thuis in de horeca. Ontdek hieronder onze openstaande vacatures.

Maak kennis met Career Squad

Bij Career Squad hebben we één doel voor ogen: het vinden van jouw ideale job. Eentje die past bij wat je echt graag doet en tegelijkertijd aansluit op je capaciteiten en passie(s). Die zoektocht is niet altijd even gemakkelijk, daarom is Career Squad er voor jou!

 

Wij begeleiden je naar die ene job die jou de koning te rijk doet voelen. Hoe we dat doen? Door een luisterend oor aan te bieden, zodat we je echt beter leren kennen. Om vervolgens op een efficiënte en pragmatische manier op zoek te gaan naar dat wat jij zoekt. We zetten er vaart achter want we gaan graag recht op jouw en dus ook ons doel af. We spannen de kroon in wat we aan jou beloven!

© Career Squad 2023