Logistiek en transport

Ben je in het bezit van een rijbewijs CE en vind je het fijn om je dagelijks op de weg te begeven? Ervaring of interesse in het besturen van een heftruck? Krijgt veiligheid altijd voorrang bij jou? Kan je goed om met stress en kom je graag op tijd? Of vind je het tegenovergestelde net leuker en zit je graag achter de computer waarbij cijfers en planningen je een echte kick geven? Dan is een job in transport of logistiek zonder twijfel iets voor jou! Ontdek de vacatures hieronder.

Maak kennis met Career Squad

Bij Career Squad hebben we één doel voor ogen: het vinden van jouw ideale job. Eentje die past bij wat je echt graag doet en tegelijkertijd aansluit op je capaciteiten en passie(s). Die zoektocht is niet altijd even gemakkelijk, daarom is Career Squad er voor jou!

 

Wij begeleiden je naar die ene job die jou de koning te rijk doet voelen. Hoe we dat doen? Door een luisterend oor aan te bieden, zodat we je echt beter leren kennen. Om vervolgens op een efficiënte en pragmatische manier op zoek te gaan naar dat wat jij zoekt. We zetten er vaart achter want we gaan graag recht op jouw en dus ook ons doel af. We spannen de kroon in wat we aan jou beloven!

© Career Squad 2023