Metaalindustrie

Heb je technisch inzicht en ervaring in de metaalbewerking? Ben je niet bang van hard werken en vind je het leuk om mee te werken aan technische meesterwerken? Zit creativiteit in je vingers en is het werk pas klaar voor jou als het echt goed in elkaar zit? Heb je een hands-on mentaliteit en weet je jezelf telkens opnieuw uit te dagen? Kijk dan zeker eens tussen de vacatures hieronder!

Maak kennis met Career Squad

Bij Career Squad hebben we één doel voor ogen: het vinden van jouw ideale job. Eentje die past bij wat je echt graag doet en tegelijkertijd aansluit op je capaciteiten en passie(s). Die zoektocht is niet altijd even gemakkelijk, daarom is Career Squad er voor jou!

 

Wij begeleiden je naar die ene job die jou de koning te rijk doet voelen. Hoe we dat doen? Door een luisterend oor aan te bieden, zodat we je echt beter leren kennen. Om vervolgens op een efficiënte en pragmatische manier op zoek te gaan naar dat wat jij zoekt. We zetten er vaart achter want we gaan graag recht op jouw en dus ook ons doel af. We spannen de kroon in wat we aan jou beloven!

© Career Squad 2023