Safety

Ben jij een echte problem solver en heb je enkel het beste voor met iedereen? Voel jij je goed wanneer je alles onder controle hebt en iedereen zich in een veilige situatie begeeft? Ben je organisatorisch sterk en heb je ervaring met beveiligingssystemen? Is je zin voor initiatief groot en je verantwoordelijkheidsgevoel nog groter? Kijk snel verder en ontdek onze vacatures!

Maak kennis met Career Squad

Bij Career Squad hebben we één doel voor ogen: het vinden van jouw ideale job. Eentje die past bij wat je echt graag doet en tegelijkertijd aansluit op je capaciteiten en passie(s). Die zoektocht is niet altijd even gemakkelijk, daarom is Career Squad er voor jou!

 

Wij begeleiden je naar die ene job die jou de koning te rijk doet voelen. Hoe we dat doen? Door een luisterend oor aan te bieden, zodat we je echt beter leren kennen. Om vervolgens op een efficiënte en pragmatische manier op zoek te gaan naar dat wat jij zoekt. We zetten er vaart achter want we gaan graag recht op jouw en dus ook ons doel af. We spannen de kroon in wat we aan jou beloven!

© Career Squad 2023